Vår förskola

Förskolan Gräskobben ligger naturskönt i norra Jordbro. Vi har en stor gård som lockar till lek och spännande upptäckter och vi har nära till naturen och kommunikationer.

Förskolan har tre avdelningar, en småbarnsavdelning, en mellan- och en storbarnsavdelning. Våra pedagogiska miljöer är utformade tillsammans med barnen, de inspirerar till skapande, lek, lärande och mycket glädje. I vår stora ateljé skapar vi många kreativa möten. Vi lägger stor vikt vid hållbar utveckling och använder mycket natur-och återbruksmaterial. Vi är Grön Flagg-certifierade.

Kontakt för den här sidan: graskobbensforskola@haninge.se

Senast uppdaterad: 17 augusti 2018